"Mitt motto är att personer som anlitar p-Event och Boxevent ska ha ha kul och få uppleva något annorlunda, lättsamt och minnesvärt.

Som boxare har jag tillbringat många år i ringen tillsammans med legender som Ingemar Johansson och har meriter som svensk Juniormästare i lätt tungvikt. Redbergslids BK har varit min hemmaklubb i drygt 35 år.  Här jag har boxats själv, tränat andra, jobbat som Matchmaker och är nu ordförande i klubben.

Att få andra att trivas och må bra har gjort, att jag under många år utvecklat ett stort kontaktnät för olika typer av events. Många är de brudar och brudgummar som under nära på 15 år har fått gå upp i ringen på möhippor och svensexor.

Att ordna event till havs med båt och skeppare kommer ursprungligen från min längtan till vatten och hav samt intresset för båtar. En tur till havs är ett lättsamt och kul sätt att umgås.

Slutligen brinner jag för träning! Träningen har alltid varit viktig för mig. Som Personlig Tränare är det en självklarhet att föregå med gott exempel och det är med stolthet som jag har tagit emot priset som vinnare av PT-duellen på Hagabadet två gånger på raken.

Häng med mig så får du skoj!"
Pelle Löfving

 

 
Rekommendera sidan på facebook
free pokerfree poker

BoxEvent

Pelle Löfving

Tel: 070 - 939 89 00