Boxning plus Hagabadet=knockout!

Är ni ett kompisgäng, svensexa, möhippa eller företag som vill göra något roligt tillsammans,
vi har ett nöjespaket som passar er. Vi startar med boxning och jobbar oss varma och relaxar efteråt i vackra Hagabadet med lite mat och dryck - visst låter det helt underbart!

Du och dina vänner får den ultimata boxningsupplevelsen hos Redbergslids Boxningsklubb i Stora Ullevi, där klubben huserar sedan 1958 och där många legender har tränat i. Detta är en perfekt aktivitet som passar alla åldrar och sammankomster: födelsedag, barnkalas, möhippa, svensexa eller företagsevent. Boxning är en stimulerande aktivitet som ger motion och en riktig rolig upplevelse som man minns för livet.

När ni jobbat er varma är det dags att åka till Hagabadets vackra Romerska bad med egen pool & bastu. Här serveras ni dryck och ett gott tapasfat. Efter badet är ni välkomna till Hagabadets restaurang för en tvårätters middag.

FAKTA
Pris: 995:-/person pris baserat på 10 personer eller fler. Vid färre deltagare be om offert!

Medtag badkäder. Badrock & handduk ingår.
Vid förfrågan maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Om ni så önskar skräddarsyr vi gärna ert önskepaket.

Mer information och bokning:
Ring Pelle Löfving på 0709-398900 eller maila för frågor eller offert Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Välkommen!

 

 

 

 
Rekommendera sidan på facebook
free pokerfree poker

BoxEvent

Pelle Löfving

Tel: 070 - 939 89 00