p-Event och Boxevent samarbetar med följande företag:

 

Redbergslids boxningsklubb

Redbergslids boxningsklubb i Ullevi är Sveriges anrikaste boxningsklubb. Klubben grundades den 6 januari 1923 och gör oss till en av landets äldsta rena boxningsklubbar. Här sitter svetten i väggarna sedan Ingos dagar på 50-talet! Förutom Ingemar Johansson har stora proffs som Floyd Petterson, Liston, Muhammed Ali och nästan alla våra egna stora proffs nött formen i klubben.

www.rbkboxning.seHagabadet

Hagabadet är ett centralt beläget dagspa i f d Renströmska badanstalten i Göteborg. Här hittar du en av Göteborgs modernaste träningsanläggningar med de senaste spabehandlingarna, en restaurang i unik miljö och spännande konferensmöjligheter.

Söker du en plats för såväl konferens, möten och träning som avkoppling och njutning mitt i Göteborg - boka hos Hagabadet.

www.hagabadet.se

 


 

Sophisticated Ladies

Sophiticated Ladies spelar jazz från 20 – 50 talet. Vår stämningsfulla musik berör och tar med publiken på en tidsresa till jazzens glansdagar. Vi hämtar inspiration från jazzlegender som Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Billie Holiday, m.fl.

På scenen ger vi låtarna ett eget och rökigt sensuellt sound.

Klicka här för mer information >>

 


Hälsa mera

Du blir piggare, gladare och klokare av att hälsa mera™. Jodå, du blir piggare av ett slitigt träningspass, du blir gladare av kost och träning i bra kombination och du blir faktiskt klokare av ett liv balans.

www.halsamera.se

 


 

Dans och Musik

 

http://www.sternulf.se/


 
Rekommendera sidan på facebook
free pokerfree poker

BoxEvent

Pelle Löfving

Tel: 070 - 939 89 00